5 goede redenen om Wifi Access te hebben gekozen.

 1. De Wi-Fi is een service die onmisbaar is.
Stel een draadloos internet Wi-Fi voor aan uw klanten. Vertel hen dat zij draadloos internet (Wi-Fi) kunnen gebruiken voor hun laptop; dat er geen draad bij te pas komt en dat er geen telefoonaansluiting voor nodig is.

 2. Geen kosten voor uw firma.
Er zijn geen enkele kosten verbonden aan deze dienst voor uw firma.  Het is verbonden met de bestaande breedband verbinding van het Internet. Bv: camping, hotel, port, enz., alles met ADSL lijn, (indien u niet beschikt over een ADSL, raadpleeg ons voor een andere oplossing).

 3. De grootte en de kwaliteit van onze dienst.
De dienst Wifi Access installatie inbegrepen + opvolging + onderhoud + opgepast voor onze tweetalige klanten (Frans, Nederlands 7 dagen op 7 elke dag van de week) + voordurend bijwerken van de technologie van ons produkten.

 4. Profiteer van deze nieuwe bron van inkomsten.
Dit nieuwe initiatief laat een nieuwe en extra bron van inkomsten toe voor uw firma, door een verkoopsysteem van vooraf betaalde kaarten.  U profiteert van een vast percentage op het bedrag in overeenkomstig met ieder voorafbetaalde kaart verkocht aan uw klanten.

 5. Onze brede ondervinding is te uwer beschikking.
Talrijk zijn de campings, hotels, restaurants, havens, enz…, die gebruik maken van ons netwerk over heel Europa de Hotspots Wifi Access.